Vi erbjuder…

…Coach/ledarskap  Få alla medarbetare på tårna och låt dem skaffa sig kunskap om sig själva. Vi hjälper Er gärna att utveckla Ert företag till bättre individer och därmed ett bättre företag.

…Konferencier/speaker Här finns erfarenhet från konferenciers och olika speakerjobb på sportevenemang, mässor, modevisningar etc. Låt oss tala i din sak!

…Företagsanalys Vad behöver just ditt företag? Hjälp att hitta en ny målgrupp? Hitta marknadsföringskoncept? Hjälp med försäljning? Skapa kontaktytor för kund & personal.

…Aktiviteter Vi gör och har  gjort många bra marknadsaktiviteter internt i företaget och externt till kund. Här har vi många intressanta förslag. Låt oss bara göra en företagsanalys först.

…Resor Lång erfarenhet finns inom JL Marknad för att arrangera resor. Med den anledningen ordnar vi alla sorts resor från korta transporter till och från något arrangemang inom företaget till utlandsresor för mässor, konferenser, semester etc. De flesta resorna sker med buss då vi har goda relationer med ett flertal bussbolag inom Örebro län.

…Boende Tandådalen/Sälen
Hyr härligt boende i Tandådalen, Sälen där vi erbjuder följande:
Två lägenheter i två plan, modernt utrustade med en planlösning som gör det optimalt för två familjer eller större grupper. Ligger 900 meter från skidbackarna Längdskidspår/skoterled 50 meter från huset.

Fakta om lägenheterna:
Ca 80 kvm 8+2 bäddar fördelade på 4 st sovrum, (två med dubbelsäng och två med våningssäng, samt bäddsoffa på övervåningen) 2 st badrum med dusch och WC, det ena badrummet med bastu.
Kök med kyl, frys, diskmaskin, mikrovågsugn, vattenkokare, våffeljärn, brödrost, barnstol, strykjärn och strykbräda. Tv på båda våningarna, dvd och ljudanläggning, kabel-tv, motorvärmare.

Om sällskap hyr båda lägenheterna finns möjlighet att öppna en dörr mellan de två lägenheterna för att kunna nyttja hela fastigheten gemensamt. Vi erbjuder även långtidshyra för företag och privatpersoner.

Rök och husdjursfritt. Vi hyr endast ut till familjer och vuxna sällskap, från 25 år och uppåt.

Telefon:019-20 23 60
Mail: info@jlmarknad.se